27 september 2016

Slotwedstrijd zaterdag 15 oktober

SLOTWEDSTRIJD 2016: ZATERDAG 15 OKTOBER 2016

Op zaterdag 15 oktober 2016 sluiten we ons wedstrijdseizoen weer af en willen dat op een feestelijke wijze vorm geven.

Naast een leuke funwedstrijd die wordt omkleed met hapjes en drankjes zullen de “over all” prijzen voor het IJsselweide Open 2016 en van de Inloopwedstrijden 2016 worden uitgereikt.

Het bestuur nodigt u bij deze uit aan de slotwedstrijd deel te nemen. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 10,00 per persoon en daar krijgt u een heel gezellige en goed gevulde middag (en ook maag) voor ! Indien u deelneemt wel graag even inschrijven via de website.

Programma:

Vanaf 12:30 uur:  Ontvangst van de deelnemers bij de wedstrijdtafel in ons clubhuis.

Koffie en/of   thee  met wat lekkers en uitreiken van de kaarten

Om 13:30 uur    :  Start van de wedstrijd

Vanaf 16:30 uur:  Binnenkomst flights

Lopend buffet in het clubhuis met 2 drankjes per persoon

Uitreiken prijzen van de slotwedstrijd

Uitreiken over all prijzen IJsselweide Open en Inloop

Om 18:00 uur    :  Verwachte afsluiting

Wedstrijd:

-        18 holes funwedstrijd best ball met handicapverrekening teams van 2; 2 teams per flight

-        Shotgun

-        Indeling van de flights wordt op de dag zelf bekend gemaakt.  Bij de inschrijving kunt u in het vakje “opmerking”  aangeven in welk team u wilt spelen.

Wij wensen de deelnemers een plezierige dag toe en ontmoeten u graag op zaterdag 15 oktober.

Met een vriendelijke groet,

Bestuur Golfclub IJsselweide.