19 februari 2017

De laatste winterwedstrijd zondag 12 maart

De laatste winterwedstrijd voordat het nieuwe Golfseizoen in April weer losbarst!

9 holes Non Qualifying Stableford Wedstrijd

Op zondagmiddag 12 maart as. Starttijd 1ste flight om 14.00 uur.

Kosten voor leden golfclub € 10.00 en voor niet leden € 15.00

Na afloop gezellig samen zijn in de Brasserie voor de prijsuitreiking onder het genot van een boerenkool stamppotje en een drankje.

Omdat het de laatste winterwedstrijd is zijn er niet alleen de dagprijzen voor Dame/Heer met de meeste stableford punten maar worden ook voor Dame/Heer de overall prijzen uitgereikt die de meeste stablefordpunten hebben behaald over 3 wedstrijden.

Inschrijven via website….. www.golfclubijsselweide.nl/inloggen of opgeven bij de receptie.

Gastspelers zijn natuurlijk ook welkom. Zij betalen naast de bijdrage in kosten van € 15.00 ook een greenfee bij de receptie.

Bijdrage in kosten graag contant te voldoen op de wedstrijddag bij het melden bij de wedstrijdtafel.

Kortom, Schrijf in wat men kan doen tot en met maandag 6 maart 18 uur.

Eventueel daarna even contact opnemen met organisatoren.

Met vriendelijke groet,

Namens de activiteiten commissie.

Titia Tops 06-54397265 en Marianne Kunst 06-20500214,

Home Vereniging Nieuws Leden Commissies Agenda Contact Inloggen