19 augustus 2017

Prachtige Ledendag 2017

Heerlijk zomerweer en een geweldige onderhouden golfbaan droegen bij aan een zeer geslaagde Ledendag 2017 op maandag 14 augustus op “De Rijswijkse”.

De 65 deelnemers werden ontvangen met koffie en cake en gingen daarna de baan in voor een heerlijke rondje golf. Onderweg werden de spelers vergast op een fisje tussendoor en een zoetigheidje; bij terugkomst stonden een drankje en een bittergarnituur de deelnemers op te wachten.

Er werd afgesloten met een uitstekend driegangen diner dat na het voorgerecht werd onderbroken voor de prijsuitreiking.

Algeheel winnaar en voor een jaar bezitter van de Ledendag-Wisselbeker werd Pascal Roussel met 36 stablefordpunten. Bij de dames was Anneke Hoogendoorn met 29 punten de beste.

2e bij de heren werd Bas Schoonderwoerd en Jan Kock liet zich als nummer 3 huldigen. Bij de dames werd Willemien Kronenburg 2e en ging Anne-Marie Heijnen met de 3e prijs naar huis.

Bij de longest drive waren Marcel de Jong en Anja Bouman degenen die in het zonnetje werden gezet.  De neary werd bij de dames een prooi voor ons jeugdlid Romy Roussel; bij de heren had Arie Scheen het vizier op scherp staan.

Birdieprijzen waren er voor Arie Scheen, Jan Kock, Jean-Paul Duits en Onno Meijerink.

Home Vereniging Nieuws Leden Commissies Agenda Contact Inloggen