23 augustus 2016

Uitslag handicartwedstrijd 20 augustus 2016

Uitslag Handicart Wedstrijd zaterdag 20 augustus 2016

Winnaar Handicart wedstrijd Anita                Deelnemers regiofinale Rens en Winny

Het was een zonnige dag om de Handicart Wedstrijd te spelen. Er verschenen 23 deelnemers aan de start. De opbrengst van deze wedstrijd komt geheel ten goede aan de Stichting Handicart, opgericht om tijdelijk of permanente mindervalide golfers met een Handicart mobiel te houden.

De opbrengst is groot, € 465,-, bestaande uit de deelname kosten, extra donaties en kopen van extra mulligans.

Voor de winnaars Anita Schoonderwoerd en Rens Borsboom is er de uitnodiging mee te spelen op de Regionale Zuid-West dag op 19 september 2016.  Anita had de meeste stableford punten 45! Dus ontving zij de wissel Handicart trofee. Rens had 39 stableford punten.

Bij de dames is José Eijkelenboom 2de geworden met 36 punten en 3de Winny Borsboom ook met 36 punten. Bij de heren is Herman Winterkamp 2de geworden met 38 punten en 3de Jan Plikaar.

Zoals de traditie wil bij de Handicart Wedstrijd was er een tafel vol prijzen waaruit iedere deelnemer kon kiezen. We bedanken natuurlijk weer de sponsoren zonder wie deze dag niet zo geslaagd zou zijn geweest, o.a. de Golfbaan, Golfclub, Brasserie en diverse enthousiaste leden die prijzen ter beschikking hebben gesteld.

Tevens hebben we afscheid genomen van de IJsselweide Handicart Consul Wil Duijndam. Zij heeft zich voor ongeveer 15 jaar ingezet op onze club namens de Stichting Handicart.

Aangezien Anita en José niet naar Delft kunnen op 19 september gaat Winny  samen met haar man Rens de finale spelen. Wij wensen beiden een gezellige dag toe.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag.

de Wedstrijdleiding,

Home Vereniging Nieuws Leden Commissies Agenda Contact Inloggen