20 juni 2016

Jeugd competitieteam IJsselweide 1 speelt 3e wedstrijd

Jeugd competitieteam IJsselweide 1 speelt 3e wedstrijd op Liemeer

Zondag 19 juni, de derde wedstrijd van de NGF competitie voor IJsselweide 1 gaat van start op Liemeer. Het team bestaat uit Max (captain), Romy, Chris en Casper en mag aantreden tegen De Rijswijkse 2.

Volgens de wedstrijdleiding een typische Liemeer speeldag, Droog, zonnetje en af en toe een stevige wind die van alle kanten komt. Dat belooft wat voor deze vaderdag! De baan ligt er erg goed bij. De rough zou nog wel eens uitdagend kunnen zijn met al het hoge gras. Flink wat dogleg holes. Nog even lekker inspelen op de driving range en toch nog even putten op de putting green en dan wordt er om 09.00u gestart op hole 10. Meteen stroke index 1!. Menig eerste bal belandt in het water maar het team herpakt zich snel en worden er mooie scores genoteerd. Iedereen zet een mooie score neer. Max met 31 punten maar moet het afleggen tegen 47 punten. Romy, haar eerste competitiewedstrijd, noteert 20 punten maar wordt geslagen met 28 punten. Casper tikt met zijn score 3 wedstrijd punten binnen, En dan Chris. Zijn tegenspeler heeft een "no show". Een speler van Liemeer zelf loopt met hem mee. Net als vorige week een voorzichtige eerste 9 en komt hij op de tweede 9 weer goed op stoom: 6 wedstrijdpunten! Uitslag 15:9 verloren. Toch kunnen we trots zijn op onze speelwijze.

Volgende week zondag, 26 juni spelen we op Albatross tegen Liemeer 2.

Home Vereniging Nieuws Leden Commissies Agenda Contact Inloggen